Cellskin Gel

Cellskin Gel

Cellfood voor de huid | Herstelt & beschermt
€ 29,00 (incl. 21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Cellskin Gel1€29,00€29,00
Cellskin Gel2€29,00 €28,50€57,00
Cellskin Gel3€29,00 €28,00€84,00
Cellskin Gel5€29,00 €27,00€135,00
Cellskin Gel10€29,00 €25,00€250,00
Gratis verzending vanaf € 65,-

Cellskin Gel
Cellskin Gel is een voedende, rijke gel die overal op ons lichaam kan worden gebruikt om te helpen bij het uitbalanceren, herstellen, verjongen, beschermen en verstevigen van de huid.

Het lichaam neemt de colloïdale voedingsstoffen in Cellskin Gel en Cellfood snel op. Colloïdale deeltjes zijn bijzonder klein en hebben een negatieve lading, waardoor ze blijven rondzweven in vloeistof. Daar de meeste lichaamsvloeistoffen zoals bloed en lymfevocht eveneens colloïdaal en negatief geladen zijn, wordt Cellskin Gel als lichaamseigen herkend en toestaat direct door de huid de dieper gelegen cellen en het bloed binnen te dringen. De overeenkomst met lichaamsvloeistoffen zorgt er eveneens voor dat de bio-beschikbaarheid van de colloïdale voedingsstoffen voor de lichaamscellen wordt verhoogd. Dit helpt de huid weer in evenwicht te brengen en het lichaam beter te doen functioneren.

Ingredienten:
Cellfood, aloë vera, kamille, glycerine, polysaccharide gom, wonderolie met sulfaat, soduim meta silicaat, organische fossiele stoffen, methyl paraben.

Waarschuwing:
Cellskin Gel is uitsluitend voor uitwendig gebruik en kan zelfs bij de meest gevoelige huid worden gebruikt. Mocht zich toch nog huidirritatie voordoen, is het raadzaam te stoppen en eerst contact op te nemen met de consulent. Cellskin plus is niet op dieren getest en bevat alleen natuurlijke stoffen. Cellskin Gel is niet op olie basis, bevat geen reukstoffen en eis hypoallergeen.

Gebruiksaanwijzing:
Overdag: Breng 's ochtends na het wassen een dun laagje van deze gel aan op het gezicht. Gedurende de dag helpt dit laagje de huid te balanceren, voeden, herstellen en beschermen. Cellskin Gel maakt de huid strakker als het indroogt en vormt een prachtige onderlaag voor cosmetica. Bij mannen helpt het bij het herstel van de PH balans en de beschadigde huid na het scheren. Avond: Verwijder eerst de cosmetica en andere huidproducten en breng vervolgens een laagje gel aan op het gezicht, met name onder de ogen en op de hals. Cellskin Gel maakt de huid strakker als het indroogt en gedurende de nacht dringen de voedingsstoffen in de huid en helpen bij het herstelproces. Voor het lichaam: Breng een ruime hoeveelheid aan, zo vaak als is gewenst.

Verpakking:
50 ml.

Please note: 
We only ship Cellfood products to The Netherlands, Belgium and Luxembourg.

© Copyright Cellfood 2020