Cellfood Vitamin Spray
Reviews

22-12-2014
Liesbeth

Heb net de Cellfood Multivitamine binnen gekregen. Ik was op zoek naar een vitamine spray omdat deze beter wordt opgenomen. Tot op heden nog geen echt goede gevonden, maar aangezien de rest van de Cellfood producten ook zo top zijn, heb ik hier wel vertrouwen in!

22-12-2014
Henk

Ik gebruik al ruim 10 jaar de Cellfood producten, en sinds kort ook de Cellfood Multivitaminen. De smaak is even wennen, maar ik voel me er goed bij! De spray is makkelijk in gebruik. Groeten, Henk

Cellfood Vitamin Spray

Multi Vitamine Spray | Voor directe opname
€ 39,50 (incl. 9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Cellfood Multivitamine Spray1€39,50€39,50
Cellfood Multivitamine Spray2€39,50 €39,00€78,00
Cellfood Multivitamine Spray3€39,50 €38,50€115,50
Cellfood Multivitamine Spray5€39,50 €38,00€190,00
Cellfood Multivitamine Spray10€39,50 €35,00€350,00
Gratis verzending vanaf € 65,-

Cellfood Multivitaminen Spray
Vitaminen zijn koolstofhoudende stoffen die het lichaam nodig heeft voor de reguliere stofwisseling. Deze vitaminen worden echter meestal niet door het lichaam aangemaakt, maar zitten in ons voedsel en ons drinkwater. Uitzonderingen hierop zijn bijvoorbeeld vitamine D, die het lichaam in beperkte hoeveelheden aanmaakt, en vitamine B12, die wordt aangemaakt door de darmflora.

Vitaminen en mineralen fungeren als zogenaamde “co-factoren” bij de vertering van stoffen in ons lichaam. Het grootste deel van onze stofwisseling gebeurt met behulp van specifieke enzymen, maar bij het ontbreken van additionele katalysatoren (de co-factoren vitaminen en mineralen) vinden deze enzymatische reacties dusdanig langzaam plaats, dat er van effectiviteit bijna geen sprake meer is.

Sprays, tabletten of injecties?
Cellfood Multivitaminen is een snelwerkende, vloeibare spray, die snel door het lichaam wordt opgenomen. In tegenstelling tot de gewone vitaminetabletten bevat het geen bindmiddelen, toevoegingen, poeders, cafeïne, drugs, calorieën, vetten, was of alcohol. Cellfood Multivitaminen wordt bijna twintig keer sneller en beter geabsorbeerd en geassimileerd dan vitaminetabletten. Daarnaast voorziet het het lichaam van een onmiddellijke en vooral constante stroom van voedingsstoffen. Het normale vitaminetablet daarentegen wordt in het gunstigste geval snel opgelost en via het spijsverteringsstelsel (in één keer) aan het lichaam aangeboden. Het lichaam kan deze plotselinge overdaad niet onmiddellijk assimileren en voert het grootste deel langs natuurlijke weg af. Bij een slechte oplossing van het tablet worden de voedingsstoffen direct uitgescheiden en is de opname minimaal.

Ter vergelijking: de opname van tabletten ligt onder de 20%, van gels of capsules rond de 35%, intramusculaire injecties tegen de 80% en sprays om en nabij de 95%.

Cellfood Multivitaminen is een krachtig en doeltreffend voedingssupplement, dat alle essentiële voedingsstoffen biedt die het lichaam nodig heeft om gezond te blijven. De gepatenteerde formule die aan alle Cellfood producten ten grondslag ligt, verhoogt de biobeschikbaarheid van deze vitaminen en mineralen. De voedingsstoffen bevinden zich in colloïdale (een doorsnee van 4-7 nanometer), ionische vorm en zijn negatief geladen. Daar de meeste lichaamvloeistoffen zoals bloed en lymfevocht eveneens colloïdaal en negatief geladen zijn, wordt Cellfood Multivitaminen als lichaamseigen herkend. Dit heeft het voordeel dat de voedingsstoffen direct worden opgenomen via de gevoelige membranen in de mond, keel en slokdarm en in de bloedbanen terechtkomen.

Cellfood Mulitvitaminen en Cellfood.
Ook al bestaat Cellfood Multivitaminen voor een deel uit Cellfood, het is geen vervanging voor Cellfood. De aanwezige Cellfood wordt door het lichaam voornamelijk gebruikt om de bio-beschikbaarheid van de vitaminen en mineralen te verhogen. Het bovenstaande houdt in dat de aanwezige Cellfood niet zozeer wordt gebruikt voor de energievoorziening, het schoonmaken en herstellen van het lichaam of het regenereren van cellen.

Het belang van een gezonde levensstijl.
Cellfood Multivitaminen is een aanvulling op uw voedingspatroon. Toch kunnen we niet genoeg benadrukken dat Cellfood Multivitaminen alléén niet voldoende is voor een gezond lichaam als u daarbij uw oude levensstijl blijft handhaven. Lichaamsbeweging en goede eetgewoontes zijn onmisbare onderdelen van een gezonde levensstijl.

Ingredienten:
Samenstelling Cellfood Multivitaminen per dosis (10 sprays): Cellfood, een gepatenteerde, supergeladen, colloïdale vloeistof, bevat 78 sporenelementen, mineralen en deuteronen, 34 enzymen, 17 aminozuren, elektrolyten, opgeloste en nieuwontstane zuurstofatomen, die alle rondzweven in een oplossing van Deuteriumsulfaat. Hoeveelheid % ADH Vitamine A 238 I.E. 5 % Vitamine C 14 mg 24 % Vitamine D 19 I.E. 5 % Vitamine E 3 I.E. 10 % Vitamine K 14 mcg 18 % Thiamine 14 mg 10 % Riboflavine 16 mg 10 % Niacine 1.9 mg 10 % Vitamine B6 0.19 mg 10 % Foliumzuur 19 mcg 5 % Vitamine B12 0.14 mcg 2 % Biothine 14 mcg 5 %. Pantotheenzuur 1 mg 10 %

Dosering:
1 maal daags 6 keer in de mond sprayen.

Verpakking:
29 ml.

Voedingssupplement:
Cellfood Multivitaminen is een voedingssupplement en geen geneesmiddel. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Please note: 
We only ship Cellfood products to The Netherlands, Belgium and Luxembourg.

© Copyright Cellfood 2020