Cellfood Switch
Reviews

15-05-2016
Dhr. M. Musche
Cellfood Switch
Ben zeer tevreden over Cellfood Switch. Het doet wat het moet doen, ik krijg meer energie en heb meer levenskracht! Na betaling had ik het product reeds na 2 dagen.

06-12-2014
P. uit Best

Hoi Sensipharm, Ik gebruik al jaren Switch, samen met de normale Cellfood. Elke ochtend 20 druppels Cellfood, voor mijn dagelijkse portie energie en weerstand, en voor het sporten (fitness en zwemmen) gebruik ik 30 druppels Switch. Met Swich merk ik dat ik direct meer energie krijg, en langer door kan gaan. Ook lijkt het of mijn spieren minder snel verzuren. Helemaal goed dus!

Cellfood Switch

Speciaal voor sporters | Bevordert de vetverbranding
€ 39,50 (incl. 9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Cellfood Switch1€39,50€39,50
Cellfood Switch2€39,50 €38,75€77,50
Cellfood Switch3€39,50 €38,00€114,00
Cellfood Switch5€39,50 €37,00€185,00
Cellfood Switch10€39,50 €35,00€350,00
Gratis verzending vanaf € 65,-

Cellfood Switch
Cellfood Switch (Natural Weight Loss Formula) bestaat voor 55% uit mineralen, aminozuren en spoorelementen uit de originele Cellfood formule, en bevat daarnaast en L-Carnitine en Citrine K. Cellfood Switch is een 100% natuurlijk product dat wordt gemaakt van de zuiverste organische en plantaardige stoffen.

Gratis productadvies.
Spijtig genoeg mogen wij in het kader van de nieuwe Europese wetgeving i.v.m. gezondheidsclaims niet via deze website uitleggen aan de consument waar dit product voor toegepast kan worden. Wilt u meer informatie of advies, stuur dan een mailtje naar info@cellfood.nl.

Ingredienten:
Switch Slank fit bevat 55% Cellfood concentraat dat voornamelijk door het lichaam wordt gebruikt om, de biologische beschikbaarheid van de andere twee stoffen, L-Carnitine en Citrine-K, te verhogen. Switch bevat geen stoffen die voorkomen op de lijst van verboden middelen van zowel de internationale, professionele als amateursportinstanties.

Waarschuwing:
Door de aanwezigheid van L-Carnitine en Citrine-K kan het zijn dat uw lichaamstemperatuur na het innemen van Switch iets stijgt. Mocht u dit als een onplezierige gewaarwording ervaren, vermindert u dan uw dosis. De temperatuurstijging is te wijten aan de toenemende verbranding van calorieën. Er zijn geen schadelijke bijverschijnselen bekend als gevolg van het op deze natuurlijke wijze stimuleren van de stofwisseling. Switch helpt het lichaam alleen de stofwisselingsprocessen optimaal te doen plaatsvinden. Overdosering: Net als bij Cellfood is het onmogelijk een te grote dosis van Switch te nemen. Omdat alle ingrediënten van Switch natuurlijk zijn, gebruikt uw stofwisseling net zoveel als nodig is en voert de rest af. Daarbij komt nog dat het mogelijk is om een ideale dosis Switch aan te geven. Ieder lichaam heeft namelijk zijn eigen unieke stofwisselingsbehoeften. De geadviseerde 20 druppels per dag is dus niet meer dan een richtlijn voor de gemiddelde volwassene. Switch is erop gericht u te helpen bij het verliezen van gewicht en het verkrijgen van een gezonder, steviger figuur. Toch kunnen we niet genoeg benadrukken dat Switch alleen geen garantie biedt als u daarbij uw oude levensstijl blijft handhaven. Lichaamsbeweging en goede eetgewoontes zijn onmisbare onderdelen van een gezonde levensstijl.

Verpakking:
100 ml.

Voedingssupplement:
Cellfood Switch is een voedingssupplement en geen geneesmiddel. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Please note: 
We only ship Cellfood products to The Netherlands, Belgium and Luxembourg.

© Copyright Cellfood 2020