Cellfood Silica
Reviews

15-05-2016
vd Horst

Mijn huid en haren zien er een stuk beter en gezonder uit sinds ik cellfood silica gebruik! Voel me daarbij een stuk energieker en slaap voor mijn gevoel ook makkelijker/beter.

15-05-2016
Dhr. M. Musche

Ben zeer tevreden over Cellfood. Het doet wat het moet doen, ik krijg meer energie en heb meer levenskracht! Na betaling had ik het product reeds na 2 dagen.

Cellfood Silica

Cellfood met Silicium | Voor huid, haar en botten
€ 39,50 (incl. 9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Cellfood Silica1€39,50€39,50
Cellfood Silica2€39,50 €38,75€77,50
Cellfood Silica3€39,50 €38,00€114,00
Cellfood Silica5€39,50 €37,00€185,00
Cellfood Silica10€39,50 €35,00€350,00
Gratis verzending vanaf € 65,-

Cellfood Silica 
Cellfood Silica bevat 78 spoorelementen, 34 enzymen en 17 aminozueren zoals in de originele Cellfood formule, maar daarnaast ook de hoogste kwaliteit organisch silicium.

Gratis productadvies.
Spijtig genoeg mogen wij in het kader van de nieuwe Europese wetgeving i.v.m. gezondheidsclaims niet via deze website uitleggen aan de consument waar dit product voor toegepast kan worden. Wilt u meer informatie of advies, stuur dan een mailtje naar info@cellfood.nl.

Cellfood Silica is een mineraalsupplement dat uitermate gemakkelijk wordt opgenomen door het lichaam. De gepatenteerde formule die aan alle Cellfood producten ten grondslag ligt, verhoogt de biobeschikbaarheld van de stoffen in Cellfood Silica. De voedingsstoffen bevinden zich in colloidale (een doorsnee van 4-7 nanometer), Ionische vorm en zijn negatief geladen. Daar de meeste lichaamsvloeistoffan zoals bloed en lymfevocht eveneens colloïdaal en negatief geladen zijn, wordt Cellfood Silica als lichaamseigen herkend. Dit heeft het voordeel dat de voedingsstoffen direct worden opgenomen via de gevoelige membranen in de mond, keel en slokdarm en in de bloedbanen terechtkomen. Daar wordt het ter beschikking gesteld van de cellen.

Samenstelling:
Een dosis van 12 druppels bevat 8 mg Silicium en 480 mg Celffood. De gepatenteerde Cellfood formule bestaat uit: Organische mineralen en spoorelementen, elektrolyten, deuteronen, spijsverterings- en metabolische enzymen, aminozuren.

Vrij van aluminium, cadmium, chloor, lood, kwik, radium, alcohol en glucose.

Waarschuwing:
Houd de flacon uit de buurt van kinderen. Vermijd contact met de ogen. Mocht u per ongeluk Cellfood Silica in uw oog krijgen, spoel dan onmiddellijk na met water. Vermijd contact met natuurlijke, organische en op aardolie gebaseerde stoffen (b.v. zijde, katoen, linnen, wol, leer, hout, formica en imitatieleer). Cellfood® Silica bevat enzymen die helpen bij de spijsvertering en de verbranding in het lichaam. Deze enzymen kunnen organische materialen afbreken.

Houd Cellfood Silica uit de buurt van koelkast, magnetron, mobiele telefoon, röntgenapparatuur of andere apparaten die electromagnetische stralen uitzenden. Dit kan de werkzaamheid van Cellfood Silica nadelig beïnvloeden. Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap, borstvoeding of bij medicijngebruik.

Dosering:
Twee maal daags 12 druppels opgelost in een kwart glas zuiver water of vruchtensap. Na zware inspanning kunt u eveneens 12 druppels opgelost in water innemen. Schud de flacon licht voor het gebruik.

Verpakking:
100 ml.

Please note: 
We only ship Cellfood products to The Netherlands, Belgium and Luxembourg.

© Copyright Cellfood 2020