Cellfood Oxygen For Life

Oxygen for Life en Cellfood.
Bij Oxygen For Life respecteren wij dat elk levend wezen (mens, dier of plant) in staat is om zichzelf te zuiveren, te herstellen, te beschermen, te versterken en in evenwicht te houden op voorwaarde dat er voldoende aanvoer is van essentiële voedingsstoffen.

Omdat zuurstof voor een levende cel de belangrijkste voedingsstof is, zijn al onze voedingssupplementen en verzorgingsproducten verrijkt met een veilige zuurstofbron. Dankzij het toegevoegde deuterium, een uitvinding van Everett Lafayette Storey, genereren al onze producten nieuwe zuurstof in de nabijheid van de cellen.

De filosofie van Oxygen For Life berust op wat Hippocrates, de grondlegger van de geneeskunde, in 460 voor onze tijdrekening verkondigde: “Let your food be your medicine, and let your medicine be your food”, wat betekent dat voeding het beste medicijn is. Daarom bevatten onze producten naast zuurstof ook diverse essentiële nutriënten (sporenelementen, mineralen, aminozuren, vitaminen, …) als voedsel voor uw cellen.

Cellfood is ons basisproduct en was het eerste voedingssupplement in ons gamma. Bovendien vormt Cellfood de fundering van onze volledige productlijn. Deze nutriëntenrijke oplossing bevat naast deuterium als zuurstofgenerator nog 78 colloïdale mineralen en sporenelementen, 34 enzymen (functionele eiwitten), 17 aminozuren (bouwstenen van eiwitten) en elektrolyten (zouten). Kortom, Cellfood voldoet aan de basisbehoeften van elke cel in uw lichaam.

Bij Oxygen For Life toetsen we de kwaliteit van onze producten voortdurend aan de nieuwste bevindingen uit wetenschappelijk onderzoek. Niets laten wij aan het toeval over. Vooraleer een ‘Oxygen For Life’-product op de markt verschijnt, heeft het heel wat testfases doorlopen.

© Copyright Cellfood 2020