Cellfood en zuurstof

Cellfood, een bekroonde en veilige zuurstofbron
De Cellfood formule is het resultaat van 42 jaar onderzoek door wetenschapper Everett Lafayette Storey (fysisch scheikundige en microbioloog). Dat er niet over één nacht ijs wordt gegaan, bewijst de tijdsspanne van 9 maanden die nodig is om de productie van één lot Cellfood aan te maken. In 1997 werd Cellfoodâ bekroond met de ‘Advanced Technology Award’ van de ‘International Hall of Fame’.

Cellfood onderscheidt zich van andere zuurstofkuren
In tegenstelling tot andere zuurstofkuren met ozon of waterstofperoxide bevat Cellfood nauwelijks zuurstof. Cellfood splitst een deel van het water (H2O) dat in ons lichaam overvloedig aanwezig is in afzonderlijke zuurstofatomen (O-) en waterstofatomen (2x H+). De gecreëerde zuurstofatomen gaan op zoek naar schadelijke zuurstofradicalen (O+), smelten ermee samen en vormen zo bruikbare zuurstof voor onze cellen. Alleen op de plaatsen waar het nodig is en uitsluitend in bruikbare hoeveelheden wordt door Cellfood de noodzakelijke zuurstof voor de cellen aangemaakt.

Wat maakt Cellfood zo speciaal?
Dankzij Electrocultuurä en Micro-Activatieä, twee revolutionaire technologieën voor een optimale absorptie en bruikbaarheid van de ingrediënten, bevinden de mineralen en sporenelementen van Cellfood zich in een colloïdale vorm. Dit betekent dat ze zich in uiterst kleine deeltjes verdelen over de Cellfood oplossing. Hiermee bootst deze oplossing samen met het aanwezige deuterium de kenmerken van lichaamseigen vocht na. De reden waarom alle nutriënten uit Cellfood bijna volledig (voor 95%) opgenomen en verwerkt worden in het lichaam.

Hoe gebruik is Cellfood?
Vanaf 18 jaar lost u elke morgen, liefst 1 uur voor het ontbijt, 15 tot 25 druppels Cellfood op in ¼ glas mineraal water, wortelsap of druivensap. Voor kinderen wordt de dagelijkse dosis aangepast aan de leeftijd: één druppel per levensjaar.

Cellfood biedt u:

  • een optimale zuurstofvoorziening en reiniging van bloed en cellen
  • essentiële voedingsstoffen voor uw cellen
  • bescherming tegen vrije radicalen
  • een actiever afweersysteem
  • ontspanning, een beter concentratievermogen en lichamelijke fitheid

© Copyright Cellfood 2020