Cellfood
Reviews

15-05-2016
Mevr. E. Los

Ik gebruik Cellfood nu al een paar jaar en ben er erg tevreden mee. Nu ik het gebruik ben ik niet meer zo vermoeid en functioneer ik beter. Wat de service betreft bij Sensipharm: die vind ik uitstekend. Ik bestel het de ene dag en de volgende dag heb ik het in huis. Perfect toch!

15-05-2016
Mevr. vd Laar

Erg tevreden, merk dat mijn weerstand een stuk verbeterd is, daarnaast geeft het me extra energie. Levering ging trouwens erg snel!

Cellfood

Cellfood voedingssupplement | Voor weerstand & energie
€ 39,50 (incl. 9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
1 x Cellfood1€39,50€39,50
2 x Cellfood 2€39,50 €38,75€77,50
3 x Cellfood3€39,50 €38,00€114,00
5 x Cellfood5€39,50 €37,00€185,00
10 x Cellfood10€39,50 €35,00€350,00
Gratis verzending vanaf € 65,-

Cellfood, een van de best verkochte voedingssupplementen ter wereld!
Cellfood bevat mix van 78 sporenelementen, 34 enzymen en 17 aminozuren. Cellfood is gebaseerd op de gepatenteerde watersplitsende technologie (US patent 2,530,317) van wetenschapper Everett Lafayette Storey waar vele internationale prijzen mee zijn gewonnen. Cellfood bevat colloïdale mineralen en sporenelementen, metabole en spijsverteringsenzymen (functionele eiwitten), aminozuren (bouwstenen van eiwitten), elektrolyten (zouten) én opgeloste zuurstof.

Gratis productadvies.
Spijtig genoeg mogen wij in het kader van de nieuwe Europese wetgeving i.v.m. gezondheidsclaims niet via deze website uitleggen aan de consument waar dit product voor toegepast kan worden. Wilt u meer informatie of advies, stuur dan een mailtje naar info@cellfood.nl.

Deuterium, een bekroonde en veilige zuurstofbron.
De Cellfood-formule is het resultaat van 42 jaar onderzoek door wetenschapper Everett Lafayette Storey (fysisch scheikundige en microbioloog). Dat er niet over één nacht ijs wordt gegaan, bewijst de tijdsspanne van 9 maanden die nodig is om de productie van één lot Cellfood aan te maken. In 1997 werd Cellfood bekroond met de ’Advanced Technology Award’ van de ’International Hall of Fame’.

Wat maakt Cellfood zo speciaal?
 
Dankzij Electrocultuur en Micro-Activatie, twee revolutionaire technologieën voor een optimale absorptie en bruikbaarheid van de ingrediënten, bevinden de mineralen en sporenelementen van Cellfood zich in een colloïdale vorm. Dit betekent dat ze zich in uiterst kleine deeltjes verdelen over de Cellfood oplossing. Hiermee bootst deze oplossing samen met het aanwezige deuterium de kenmerken van lichaamseigen vocht na. Dat is de reden waarom alle nutriënten uit Cellfood bijna volledig (voor 95%) opgenomen en verwerkt worden in het lichaam.

Ingrediënten:
Organische mineralen en spoorelementen, elektrolyten, deuteronen, spijsverterings- en metabolische enzymen, aminozuren.

Waarschuwing:
Houd de flacon uit de buurt van kinderen (Zie ook Instructies voor dosering voor kinderen). Vermijd contact met de ogen. Mocht u per ongeluk Cellfood® in uw oog krijgen, spoel dan onmiddellijk na met water. Vermijd contact met natuurlijke, organische en op aardolie gebaseerde stoffen (b.v. zijde, katoen, linnen, wol, leer, hout, formica en imitatieleer). Cellfood® bevat enzymen die helpen bij de spijsvertering en de verbranding in het lichaam. Deze enzymen kunnen organische materialen afbreken.

Houd Cellfood uit de buurt van koelkast, magnetron, mobiele telefoon, röntgenapparatuur of andere apparaten die elektromagnetische stralen uitzenden. Dit kan de werkzaamheid van Cellfood nadelig beïnvloeden. Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap, borstvoeding of bij medicijngebruik.

Gerbuiksaanwijzing:
De dosering is afhankelijk van uw persoonlijke behoefte. Tijdens perioden van overmatige belasting of andere inspanningen kunt u uw dosis verhogen tot drie maal daags 25 druppels. Aanbevolen dosering bij normaal gebruik: Voeg na het wakker worden 8-15 druppels Cellfood toe aan een kwart glas zuiver water of vruchtensap. Neem kleine slokjes en wacht een half uur voordat u uw tanden poetst, iets drinkt of eet. Heeft u 's avonds behoefte aan extra energie, herhaal dan de bovenstaande instructies een half uur voor het avondeten. Kinderen: 1 druppel Cellfood per dag per leeftijdsjaar (bijv. 3 jaar oud- 3 druppels per dag). Ouder dan 18 jaar: normale dosering.

Verpakking:
29 ml.

Voedingssupplement:
Cellfood is een voedingssupplement en geen geneesmiddel. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Please note: 
We only ship Cellfood products to The Netherlands, Belgium and Luxembourg.

© Copyright Cellfood 2020