Cell Vet
Reviews

15-05-2016
Isabelle
Prachtige vacht en betere weerstand
Mijn pony is nog nooit zo fit geweest! Ze hoest ook minder in de wintermaanden en haar vacht is nog nooit zo mooi geweest.

15-05-2016
Dhr. T. Merkx
Zeer tevreden
In het begin wisten we niet zo goed wat voor dosering we moesten geven, maar op advies van Oxygen For Life gaat het nu heel goed. Ons paardje oogt gezond, en doet het super goed! Ontlasting ziet er nu ook weer uit zoals het moet. Wij blijven het geven.

Cell Vet

Cellfood voor paarden | Voor weerstand & energie
€ 28,00 (incl. 9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
100 ml.1€28,00€28,00
250 ml. 1€59,00€59,00
1000 ml.1€180,00€180,00
Gratis verzending vanaf € 65,-

Cell Vet voor paarden.
Cell Vet is een voedingssupplement voor paarden en pony's dat afgeleid is van de humane Cellfood formule. Cell Vet bevat 78 mineralen, 34 enzymen en 17 aminozuren in een verhouding die optimaal is voor uw huisdier! Cell Vet kan dagelijks gebruikt worden bij paarden en pony's.

De gepattenteerde Cellfood en Cell Vet formules zijn in 1997 door de International Wall of fame verkozen tot het meest geavanceerde product vanwege hun samenstelling en werking!

Ingredienten:
Cell-Vet is een geregistreerde mixtuur van gezuiverd water, zuurstof, sporenelementen en mineralen, electrolyten in colloïdale vorm. Alle ingrediënten zijn organisch en niet-giftig. Cell-Vet kan samen met andere geneesmiddelen en supplementen worden gebruikt, daar het de biobeschikbaarheid en effectiviteit bevordert.

Waarschuwing:
Alleen voor gebruik bij dieren. Houd de flacon uit de buurt van kinderen. Vermijd contact met de ogen en met natuurlijke, organische en en op aardolie gebaseerde stoffen (b.v. zijde, katoen, linnen, e.d.). Cell-Vet bevat namelijk enzymen die organische materialen kunnen afbreken. Houd uit de buurt van mobiele telefoons, computers, koelkasten, magnetrons en andere apparaten die electromagnetische stralen uitzenden. Dit kan de effectiviteit van Cell-Vet nadelig beïnvloeden.

Dosering:
Eerst dient u vast te stellen hoeveel water het dier per dag drinkt (Dagelijkse Waterbehoefte). Als andere dieren uit dezelfde bak drinken, stel dan het gemiddelde waterverbruik van al deze dieren vast. Gebruik vervolgens de onderstaande tabel om uit te rekenen hoeveel Cell-Vet dient te worden toegevoegd. Op 20 liter drinkwater mag er de eerste 2 dagen 1ml. Cell-Vet toegevoegd worden. Dag 3 en 4, 2ml. Dag 5 en 6, 3ml. en daarna 4ml. Onderhoudsdosis: Als uw dier gezond is, kunt u de dosis langzaam weer verlagen tot op het niveau van dag 3 & 4. Water dat is blijven staan: Haal iedere ochtend het water van de vorige dag weg en maak een nieuwe voorraad aan voor het dier.

Verpakking:
100 ml., 250 ml. en 1000 ml.

Please note: 
We only ship Cellfood products to The Netherlands, Belgium and Luxembourg.

© Copyright Cellfood 2020